Onderzoek & Advies

Een degelijke basis voor het formuleren van uw missie, visie en strategie 

Veldwerk Optimaal BV heeft niet alleen ervaring met consumentenonderzoek, ook intern en extern onderzoek onder verschillende stakeholders behoort tot ons vakgebied. Met plezier voert Veldwerk Optimaal, een zeer uitgebreid, of juist een kleinschaliger, zeer specifiek Medewerker TevredenheidsOnderzoek (MTO) voor u uit. Daarnaast kan een Klanten TevredenheidsOnderzoek (KTO) ook inzicht bieden in uw huidige en de gewenste situatie. 

Het onderzoek en de rapportage zijn zeer goed bruikbaar voor interne- en strategische doeleinden, zoals het formuleren van een missie, visie en strategie; het toetsen van reeds geformuleerde doelstellingen; of het bijsturen van het interne en externe stakeholderbeleid.

Het onderzoek kan volledig in het Nederlands, Engels of een combinatie van beide talen worden uitgevoerd afhankelijk van uw wensen. De rapportage wordt geheel volgens uw specificaties opgeleverd, natuurlijk kunnen wij u, indien gewenst van advies voorzien.

Klikt u op de link hieronder voor een voorbeeld van een online MTO; schriftelijke of mondelinge afname van de vragenlijsten behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Voorbeeld MTO NE/EN 

Naar ‘Branches’

Reacties zijn gesloten.