Junior Projectleider

Junior Projectleider

Functieomschrijving

Wij zoeken een Junior Projectleider  (0,8 FT)

Als Junior Projectleider ben je zowel assistent, coach als vraagbaak van een team van interviewers bij één of meerdere mystery guest, face-to-face of telefonische onderzoeksprojecten. Hierdoor is de functie uitdagend, veelzijdig en dynamisch.

Je bent verantwoordelijk voor het behalen van een optimaal resultaat; je stuurt je team van interviewers aan op het realiseren van de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen en bewaakt nauwkeurig de voortgang hiervan. Je krijgt hierbij ondersteuning van Projectleiders.

Je draagt zorg voor een optimale tevredenheid van opdrachtgevers en klanten en van je interviewers. Samen met de Projectleider verbeter je continu de dienstverlening, voortdurend inspelend op de ontwikkelingen bij de opdrachtgever. Je bent in staat om, ook in stressvolle omstandigheden of wanneer je met tegenslagen te maken krijgt, het overzicht te bewaren en flexibel te schakelen.

In deze groeifunctie kun je de organisatie leren kennen en je voorbereiden op een mogelijke volgende stap als Projectleider, waarbij je de onderzoeksresultaten zorgvuldig rapporteert aan een Senior Projectleider van Veldwerk Optimaal en vervolgens aan de opdrachtgever en mede investeert in het opbouwen van een goede klantrelatie.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, liefst in een commerciële of communicatieve richting.
  • Je bent ambitieus en wil jezelf verder ontwikkelen.
  • Je bent resultaatgericht en hebt een commerciële en flexibele  instelling.
  • Je hebt een gezonde ondernemersdrift en kan leiding geven aan een team van interviewers.

Bedrijfsprofiel

Onder het motto ‘Zeg wat je doet en doe wat je zegt’ is Veldwerk Optimaal in 25 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van markt- en opinieonderzoek. Niet de grootste, maar altijd gericht op kwaliteit: we beloven onze klanten om het in één keer goed te doen.

Veldwerk Optimaal communiceert via verschillende kanalen met de klanten en interviewers. Uiteraard is telefonisch contact belangrijk en daarnaast ook e-mail. Zo creëren we een optimale klantbeleving en realiseert Veldwerk Optimaal voor haar opdrachtgevers  en klanten een beter resultaat uit markt- en opinieonderzoek. Verder biedt Veldwerk Optimaal haar interviewers een online opleiding aan die door de brancheorganisatie MOA wordt ondersteund.

We werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers (toonaangevende bedrijven, instellingen en overheden). Dat doen we met veel inzet en plezier. Iedere klant heeft een eigen dynamiek en uitdaging, waarvoor wij steeds de juiste oplossing bieden en wat werken aan deze projecten afwisselend en prikkelend maakt.

Wat Veldwerk Optimaal uniek maakt, is onze professionele en toch open teamcultuur met ruimte om te investeren in jóu als medewerker.

Reageren?

Voor nadere informatie bel of e-mail je met Anita Loverbos (anitaloverbos@veldwerkoptimaal.nl) of Jan van den Einde (janvandeneinde@veldwerkoptimaal.nl). Veldwerk Optimaal ’s-Hertogenbosch: 073-6120903.

Ook jouw sollicitatie met actuele CV en pasfoto stuur je naar een van bovenstaande e-mailadressen of per post naar Buitenhaven 27, 5211 TP ’s-Hertogenbosch.

Reacties zijn gesloten.