KSO

 

 Koopstroomonderzoek Breda en 12 omliggende gemeenten

Bent u inwoner van de gemeente Breda of van een van de 12 omliggende gemeenten (Alphen-Chaam, Baarle-Nassau/Baarle Hertog, Dongen, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Rucphen of Zundert)?

Hartelijk dank dat u bent ingelogd op deze pagina. U draagt werkelijk zinvol bij door de navolgende enquête in te vullen! In 2009 is het onderzoek voor het laatst uitgevoerd. De enquête is niet spannend, misschien zelfs saai, maar de informatie is van wezenlijk belang op tal van terreinen. Denkt u aan vestigingsbeleid, infrastructuur, de branchering van winkelgebieden, het faciliteren van winkelcentra, etc.

Door op onderstaande link ‘Start de Vragenlijst’ te klikken, komt u direct in de enquête terecht. De vragen gaan over waar, in welke winkelgebieden, u meestal, ook wel en soms dagelijkse en niet-dagelijkse artikelen koopt. Het gaat dus om winkelgebieden, niet om individuele winkels of winkelformules, uitgezonderd een enkele solitair gelegen winkel. Uw antwoorden resulteren in koopstromen, vandaar de naam koopstroomonderzoek. Kernwoorden zijn dan binding en afvloeiing van koopkracht. Essentiële informatie voor gemeenten om langjarig beleid op te maken.

Hoe meer inwoners de enquête invullen, hoe krachtiger de informatie. U mag dus gerust de e-mail die u heeft ontvangen doorsturen naar familie, vrienden, buren, mits men inwoner is van Breda of de 12 omliggende gemeenten, zodat ook zij deze enquête kunnen invullen als men zijn of haar steentje wil bijdragen.

Nogmaals dank voor uw medewerking! De enquête duurt ca. 8 tot 10 minuten om volledig in te vullen. Klikt u op onderstaande link en start de vragenlijst. Veel succes!

‘Start de Vragenlijst’

Reacties zijn gesloten.